25 augustus was het strijdtoneel, na lange tijd, te vinden in het Brabantse Alphen. Daar werden we verrast door een paar prachtige kleibanen. Als eerste werd de kwalificatie ronde gereden door de promo trucks, waarna onze klasse (top) aan de beurt was.

Net voor de start van de 1e deelnemer moest helaas de baan afgedekt worden ivm een forse regenbui. Hierna kon het los. Door toch nog enkele druppels water kregen we te maken met een uitdagende baan. De eerste run was een overtuigende Full Pull. In de finale was het een letterlijke uitdaging qua afstelling en startpositie op de baan. Dit pakte goed uit. Met een dijk van een run plaatste william de vlag op plaats nr.7, strak achter het geweld van de (ver)grote motoren. Na 2 teleurstellende wedstrijden door mechanische pech werd deze avond, na een week vol regel en sleutelwerk, met gepaste tevredenheid ingevuld. Morgen een demo in ‘sHeer Abtskerke en volgende week staat Meeuwen alweer op de kalender. Graag tot ziens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *