Hoogblokland – Op 18 augustus stond Hoogblokland op de kalender. Hoogblokland staat bekend als een hele mooie wedstrijd. Op de ene baan gaat de VTN competitie de strijd aan terwijl op de andere baan de NTTO hun wedstrijd speelt. Kortom, spektakel dus.

Over spektakel kunnen wij helaas niet spreken. Na een probleem met de toerensensor te hebben gehad in Montfoort gingen we vol goede moet naar Hoogblokland. Na de eerste run stond de combinatie stil op 94,55 meter. Dit ondanks de motor perfect liep! Wat bleek, de koppeling had het begeven dus het vermogen kwam niet op de baan. Hierdoor konden we ook niet meer aanhaken en zat de wedstrijd er op voor de Rocking horse.

Deze week zijn we hard bezig in de werkplaats het probleem op te lossen om vrijdag 25 augustus weer aan te haken in Alpen (NB)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *