Cromvoirt – Onder tropische temperaturen afgereisd naar Cromvoirt, waar de 6e puntenwedstrijd van het jaar op ons stond te wachten.

Na wat vertraging begon de wedstrijd rond half 7. Tijdens de kwalificatie kregen we te maken met een technisch mankement. Terug het parc fermee in gegaan om te kijken wat er aan de hand was. Opnieuw aangehaakt in de herkansing en toch mooie full pull behaald! Door naar de finale. In de finale een hele nette afstand van 85,03 meter weten te behalen, wat ons een 9e plaats opleverde. Met wat huiswerk naar Nieuwaal teruggekeerd. Komende week de truck weer klaarmaken voor de volgende wedstrijd.

Volgende week zaterdag staat alweer de 7e puntenwedstrijd op het programma. Dit keer gaan we net de Belgische grens over, naar Merksplas. Tot dan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *