Een avondje op bezoek bij onze zuiderburen. Vertrokken met een heerlijk zonnetje, maar hoe dichterbij we bij de wedstrijd kwamen, hoe donkerder de lucht werd. Aangekomen op de wedstrijd, kwam de regen met bakken uit de lucht.

Na de bui kon de truck van de dieplader om hem klaar te maken voor de kwalificatie. Na enige vertraging begon de wedstrijd. Wij waren de 11e die vandaag van start moesten. Na een mooie kwalificatie run met een mooie snelheid, wisten we de eerste Full Pull binnen te halen.

Terug het parc fermee in om hem weer klaar te maken voor de Pull Off. Vanwege de vertraging, werd er gekozen om er een floating finish van te maken. Vrij achteraan in het veld gingen we van start. Na een ruige run werd er een hele mooie afstand van 88,94 meter genoteerd. Dit is goed voor een 5e plaats! Hier zijn wij zeer tevreden mee!

Met een goed gevoel weer opweg naar huis. De volgende competitie wedstrijd staat gepland op 11 augustus in Montfoort. Tot dan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *