Tja waar zullen we beginnen. Vol goede moed de truck geladen en afgereist naar Montfoort. Eenmaal aangekomen lag er een mooi baantje klaar. Vandaag hadden we weegbrugdienst, en zouden als 13e starten. Eenmaal de truck gewogen en klaargezet voor de eerste run. Na Iveco Schouten was het de beurt voor ons. Aangehaakt aan de sleepwagen, maar geen toerensignaal werd er opgepikt vanuit de sleepwagen. Afgekoppeld en terug gereden naar het parc fermee om te kijken wat er aan de hand is, om alsnog aan te kunnen halen nadat we een aantal plaatsen konden opschuiven. Na een korte check was duidelijk dat we helaas niet meer konden aanhaken. Helaas, maar ook dat hoort bij de sport.

Aankomende week het probleem oplossen om volgende week vrijdag weer aan de start te kunnen staan in Hoogblokland, waar een mooie volle truckavond op ons staat te wachten. Tot dan!

Onderstaand nog een filmpje van vanavond met het mooie commentaar van Arco Sterk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *