Rocking Horse

Truckpullingteam

De eerste volgende wedstrijd: 30 september, Boerdonk

Wedstrijdverslag Moerkapelle 2023

De 2e wedstrijd dit weekend stond te boek in Moerkapelle. Na de 1e hindernissen over drempels, door woonwijken en polderweggetjes troffen we een strijdtoneel met 2 banen en veel publiek.

Wederom waren de weergoden ons goed gezind. De baan had ook hier last van uitdrogings verschijnselen. De conditie was bijna vergelijkbaar met gisteren in Nederhemert. Ook hier na verloop van meerdere runs en gravende banden, van een niet nader te noemen type, werd hij er niet beter op.

De kwalificatie run ging prima, ondanks een haperende koppeling. Door dat laatste moest de afstelling voor de finale iets aan de veilige kant gehouden worden. Hiermee noteerden we toch nog een plaats in de middenmoot.

Nu even twee weekjes tijd om bij te tanken. Tot ziens op het Made’s Powerweekend 16 juni!