Rocking Horse

Truckpullingteam

De eerste volgende wedstrijd: 30 september, Boerdonk

Wedstrijdverslag Leende 2023

LEENDE – Afgelopen zaterdag, 13 mei zijn we afgereisd naar Leende voor onze eerste puntenwedstrijd van dit seizoen. Samen met 13 andere teams haakten we aan in de 8,25 tons supersport top klasse. Na weken van slecht weer, was het vandaag een prachtige dag. Tijd om onze truck maar weer eens los te laten in de wei.

Als 7e mochten wij aanhaken. William zat vandaag op de bok. De eerste run werd een mooie full pull genoteerd. Terug het parc fermee in en de truck weer klaargemaakt voor de volgende run. In de finale hebben we een mooie afstand neergezet van 85,16m, wat goed was voor een 8e plaats!

Met een tevreden gevoel de truck weer geladen en op naar Nieuwaal. Volgende week zullen we van start gaan bij Truck & TractorPulling Velddriel.